Responsiiviset verkkokaupat WooCommercella

Rakennan verkkokaupat WordPress-julkaisujärjestelmän WooCommerce-laajennuksella, joka on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Sillä on tehty yli 2 miljoonaa aktiivista verkkokauppaa ja 28 % markkinaosuus.

web-kehittäminen

WooCommercen ominaisuuksia

Sivusto ja kauppa samassa asennuksessa

Sivusto ja kauppa yhdistyvät täydellisesti, koska WooCommerce on WordPressin laajennus. Sisällön ja tuotteiden päivittäminen tapahtuu yhden ylläpito-näkymän kautta, joka on kätevää.

Suomalaiset maksutavat

WooCommercelle on saatavilla Paytrailin suomalaiset maksutavat eli verkkokaupan asiakkaat voivat kaikilla kaikilla suomalaisten pankkien kautta. Lisäksi WooCommercelle on saatavilla PayPal ja luottokortit.

Helposti räätälöitävä

WooCommerce on helposti räätälöitävä. Esimerkiksi on mahdollista sisällyttää tuotteita, kassa jne. mille tahansa WordPressin sisältösivulle short coden avulla. Lokalisointi onnistuu asettamalla valuutta, kieli ja mittayksiköt.

Hyvin dokumentoitu ja runsaasti laajennuksia

WooCommerce on hyvin dokumentoitu ja sille on yli 400 virallista laajennusta. Suosittuja laajennuksia ovat mm. Google Ads ja MailChimp,

Rajattomat mahdollisuudet

  • Sekä fyysisten että digitaalisten tuotteiden myynti
  • Kumppanituotteet: markkinoi tuotteita muilla sivustoilla affiliate-linkin avulla.
  • Rajoittamattomat variaatiot: Tarjoa tuotteelle kaikki variaatiot (kuten väri, koko jne), jossa on mahdollisuus asettaa hinnat, varastot ja kuvat jokaiselle.

Tuotteiden toimitus

  • Toimitusvaihtoehdot: Asiakkaille on mahdollisuus noutoon, paikalliseen toimitukseen tai kuljetukseen.
  • Toimituskulut: Voidaan asettaa kiinteä hinta tai erityiset hinnat eri tuotteille, kuten raskaiden tuotteiden lisämaksut.
  • Geo-sijainnin tuki: tunnistaa asiakkaan osoitteen automaattisesti, jotta lähetys- ja verolaskelmat olisivat yksinkertaisempia.

Ota yhteyttä