Responsiiviset web-sivustot

Web-sivustossa pitää olla seuraavat asiat kunnossa: responsiivinen web-suunnittelu, nopeat latausajat, viimeistelty design, hakukoneoptimointi, tietoturva jne.


Web-sivustot sisältävät

web-sivustot

Responsiivinen web-suunnittelu

 • Web-sivusto toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella, reagoi siihen mikä laitetyyppi on kyseessä.
 • Mobiili ensin -suunnittelussa web-sivusto rakennetaan nimensä mukaisesti ensin kännyköille, sitten skaalataan tietokoneilla.

hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan sivuston sijoitusta hakukoneiden tuloksissa yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeillä avainsanoilla.

Lue lisää
nopeat latausajat

Nopeat latausajat

Nopeista latausajoista on hyötyä sekä käytettävyyden että hakukoneoptimoinnin kannalta. Ohjelmoin itse asiakkaiden sivustojen sivupohjat, jotta koodi olisi optimoitua. Suuri osa rakentamastani sivustoista saa Google PageSpeed Insight nopeuden mittaamisen työkalussa sekä kännykällä että pc:llä täydet 100 / 100 pistettä.

graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Visuaalisuus on tärkeä asia. Verkostooni kuuluu graafikoita.

copywriter

Copywriter

Tarvittaessa kirjoitan myös myyviä, hakukoneyställisiä tekstejä.

asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Sivuston julkaisun jälkeen tarjoan tarvittaessa apua asiakkaille sisällön päivittämisessä, vastaan sivustoa koskevia kysymyksiin jne.

web-hotelli

Web-hotelli

Tarjoan asiakkaille web-hotelleja, jotka ovat niin raudan kuin ohjelmistojen erinomaisia. Web-hotellupalvelut sisältävät ns. webmaster-palvelun eli päivitän asiakkaiden sivustojen julkaisujärjestelmän ja laajennukset, jotta sivuston tietoturva on kunnossa.

WordPress

WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Se on hyvä yleiskäyttöinen julkaisujärjestelmä, soveltuu blogeista laajoihin sivustoihin. WordPressin vahvuuksia ovat käytettävyys, ilmaisuus, runsaasti laajennuksia, hyvin dokumentoitu ja räätälöitävyys

Lue lisää
Grav

Grav

Grav on tuore tiedostopohjainen julkaisujärjestelmä, joka on kehitetty moderneilla web-teknologioilla. Gravin vahvuudet ovat teknologia, ilmainen, tietoturva, kehittäjäystävällinen ja räätälöitävyys. Grav soveltuu blogeista pk-yrityksen sivustoihin jne.

Lue lisää
WordPress

Verkkokauppa WooCommercella

Rakennan verkkokaupat WordPress-julkaisujärjestelmän WooCommerce-laajennuksella, joka on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Sillä on tehty yli 2 miljoonaa aktiivista verkkokauppaa ja 28 % markkinaosuus.

Lue lisää
Hugo

Hugo

Hugo on yksi suosituimmista staattisen web-sivuston generaattoreista. Se on ohjelmoitu Go-ohjelmointikielellä. Staattisen web-sivuston generaattoreiden hyviä puolia ovat joustavuus, parempi suorituskyky, vähemmän palvelinpuolen riippuvaisuuksia, parempi luotettavuus ja ylivoimainen tietoturva.

Lue lisää
Facebook

Some ja internet-mainostamininen

Voin tarvittaessa auttaa yritystä sosiaalisen median käyttöönotossa. Lisäksi verkostooni kuuluu some-spesialisteja ja internet-mainostamisen kuten Google Adsin ammattilaisi

Ota yhteyttä

  Heikki Kujala
  Ruijantie 21
  93600 Kuusamo
  puh:045-1674800
  email: heikki(at)heikkikujala.fi

  Some