Responsiiviset web-sivustot

Web-sivustossa pitää olla seuraavat asiat kunnossa: responsiivinen web-suunnittelu, nopeat latausajat, viimeistelty design, hakukoneoptimointi, tietoturva jne.

web-kehittäminen

WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Se on hyvä yleiskäyttöinen julkaisujärjestelmä, soveltuu blogeista laajoihin sivustoihin. WordPressin vahvuuksia ovat käytettävyys, ilmaisuus, runsaasti laajennuksia, hyvin dokumentoitu ja räätälöitävyys

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla parannetaan sivuston sijoitusta hakukoneiden tuloksissa yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeillä avainsanoilla.

Nopeat latausajat

Nopeista latausajoista on hyötyä sekä käytettävyyden että hakukoneoptimoinnin kannalta. Ohjelmoin itse asiakkaiden sivustojen sivupohjat, jotta koodi olisi optimoitua. Suuri osa rakentamastani sivustoista saa Google PageSpeed Insight nopeuden mittaamisen työkalussa sekä kännykällä että pc:llä täydet 100 / 100 pistettä.

Verkkokauppa WooCommercella

Rakennan verkkokaupat WordPress-julkaisujärjestelmän WooCommerce-laajennuksella, joka on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto. Sillä on tehty yli 2 miljoonaa aktiivista verkkokauppaa ja 28 % markkinaosuus.