Hugo 5 vuotta

Julkaistu 18.7.2018
Heikki Kujala

Hugo-niminen staattisten web-sivustojen generaattori täytti 5 vuotta 4.7.2018. Hugoa kehitetään aktiivisesti, 5-6 viikon välein tulee uusi julkaisu.

Hugo numeroiden valossa

BuiltWith-sivuston mukaan Hugolla on tehty yli 29 000 elävää web-sivustoa. Niistä 290 on miljoonan suosituimman joukossa. Wappalyzer:n raportin mukaan melkein puolet kaikista staattisista web-sivustoista on tehty Hugolla. Yhdysvaltojen julkinen sektorilla Hugo on iso alusta, esimerkiksi vote.gov and digital.gov. On tehty Hugolla. Smashing Magazinen 7500 sisältösivun sivusto on tehty Hugolla. Muita tunnettuja Hugo-sivusto ovat esimerkiksi kubernetes.io, letsencrypt.org, support.1password.com, netlify.com, litecoin.org ja forestry.io.

Lisää numeroita

  • Hugolla on 26800+ tähteä GitHubissa
  • 444+ avustajaa Hugo lähdekoodin parissa, 654+ to Hugon dokumentaatiossa. @bep on kaikkein aktiivisin 70% osuudella nykyisestä koodipohjasta
  • 235+ teemaa
  • 50% enemmän kävijötä gohugo.io-sivustolla viimeisen 12 kk aikana.

Miksin käytän Hugoa?

Olen rakentanut tämän blogin ja koko sivuston Hugolla. Hugossa on kaikki staattisten sivustojen generaattoreiden hyvät puolet kuten nopeus, tietoturva, luotettavuus jne. ja Hugo on niistä kaikkein paras. Hugo on helppoa ottaa käyttää ja Hugoa kääntää sivuston staattiseksi äärimmäisen nopeasti.