SEMrush ja Yoast yhteistyöhön

Julkaistu:

Tunnettu hakukoneoptimoinnin alusta SEMrush ja suosittu WordPressin hakukoneoptimoinnin laajennus Yoast SEO ovat ilmoittaneet yhteistyöstä. Nyt Yoast SEO:oon on integroitu SEMrushin laaja avainsanojen tietokanta ja hakukoneoptimoinnin työkalut tarjoten Yoast:n käyttäjille älykkäitä, hakukoneoptimointiin keskittyviä avainsanaehdotuksia.

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä yli 35% globaalilla markkinaosuudella. Moneen WordPress-sivustoon on asennettu Yoast SEO, joten on tämä on todella iso asia. Yoast tulee varmasti hyötymään yhteistyöstä esimerkiksi All in One SEO Packia vastaan.

SEMrushin strategiajohtaja Eugene Levin mukaan on vaikeaa korostaa SEMrushin ja Yoastin, kahden hakukoneoptimoinnissa arvostetun yrityksen välistä yhteistyötä.Yoastin perustaja Joost de Valk lisäsi: ”Kun yhä useammat ihmiset pääsevät verkkoon, näemme, että nämä ihmiset tarvitsevat apua avainsanatutkimuksessa. Aikaisemmin emme voineet antaa asiakkaillemme tietoja siitä, miten ihmiset hakevat tietoa verkosta, etenkin mitä tärkeitä hakutermejä on olemassa hakuun liittyen. Integrointimme SEMrushin kanssa ei vain tee tätä mahdolliseksi, vaan osoittaa sen tarkasti milloin ja missä sitä tarvitset. Odotan innolla tämän ominaisuuden kehittämistä auttaaksemme ihmisiä kirjoittamaan parempaa sisältöä nopeammin. ”

Jaa artikkeli

Tilaa syöte

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Arkisto

Heikki Kujala
Ruijantie 21
93600 Kuusamo
puh:045-1674800
email: heikki(at)heikkikujala.fi

Some